Om mig

Jeg er registreret RAB godkendt akupunktør ( RAB Registreret Alternativ Behandler) medlem af Danske Akupunktører (DA), derfor kan du få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, se link.

I 2007 blev jeg uddannet registreret akupunktør ved Senius Instituttet for Klassisk Akupunktur i Ålborg.  Idag arbejder jeg deltids som akupunktør og sygeplejerske på smerteklinik i Frederikshavn. Herudover arbejder jeg i min egen akupunktur- og sundheds klinik.

Som akupunktør, har jeg arbejdet med rigtig mange mennesker med mange forskellige symptomer og ønsker. Jeg kan bl.a. nævne stress og bekymringer, søvnproblemer,  behov for ro  og velvære, uønsket barnløshed (fertilitetsbehandling), allergi og høfeber, ønske om vægttab,  ønske om sundere kost og livsstil, ønske om rygestop, dårligt immunforsvar, overgangsalders symptomer, fordøjelsesproblemer og kvinder med vandladningsproblemer og smerter.

Jeg er uddannet sygeplejerske med mere end 30 års erfaring indenfor sygehusvæsnet.
Jeg har som sygeplejerske beskæftiget mig meget med gynækologi og kvindesygdomme og vandladningsproblemer hos kvinder.

I mere end 8 år har jeg brugt akupunktur til behandling af kvinder med vandladningsproblemer på Sygehus Vendsyssel. Kvinderne har ved hjælp af akupunkturbehandlingen opnået gode resultater og dermed fået langt større livskvalitet.

Jeg har stor interesse i og erfaring med akupunkturbehandling for barnløshed. Her har jeg direkte samarbejde med erfaren fertilitets sygeplejerske på fertilitetsklinik VivaNeo – Ciconia i Århus.

Sundere livsstil og vægttab er også et af mine focus områder.  Sundt og varigt vægttab mener jeg opnås ved en kombination af viden om den rigtige sammensætning af din kost, motion, viljestyrke, motivation og balance i din krop. Akupunktur kan hjælpe dig i processen.

Jeg arbejder desuden  med effektive sunde kost supplementer  og sunde energigivende drikke. Disse kan være en stor hjælp under dit vægttabs forløb. De er også gode til dig, der “bare” vil leve sundere og få mere velvære og energi i din hverdag,  eller til dig, der vil have mere ud af din træning.

I min klinik arbejder jeg med general sundhed og har bl.a. focus på, hvordan vi nedbringer inflammation i vores krop.

Herudover arbejder jeg med LifeWave plastrene, på forespørgsel.   LifeWave plastrene er ny revolutionerende sundhedsteknologi gjort super enkelt, et lille plaster man påsætter huden. Så enkelt, at du med lidt anvisning fra mig selv kan følge op på/fortsætte din behandling derhjemme.

I 2009 var jeg på 3 ugers akupunktur-efteruddannelse i Kina .Efterfølgende har jeg løbende efteruddannet mig indenfor bl.a. barnløshed, energibalancering, smertebehandling, allergi- og angst behandling, balance ro og afstressning samt vægttab.