Billede Stavtrup (4)

Om Tenna Faldt

Jeg er sundhedsautoriseret og registreret akupunktør (SA-registreret og RAB) medlem af Danske Akupunktører (DA), derfor kan du få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, se link.

I 2007 blev jeg uddannet registreret akupunktør ved Senius Instituttet for Klassisk Akupunktur i Ålborg.
Jeg er desuden uddannet sygeplejerske med ca 30 års erfaring indenfor sygehusvæsnet.
Siden 1992 har jeg som sygeplejerske beskæftiget mig mest med gynækologi og kvindesygdomme og vandladningsproblemer hos kvinder.
Siden 2011 har jeg brugt akupunktur til behandling af kvinder med vandladningsproblemer på Sygehus Vendsyssel. Kvinderne har ved hjælp af akupunktur behandlingen opnået gode resultater og dermed fået langt større livskvalitet.

Jeg har stor interesse i og erfaring med akupunkturbehandling for barnløshed. Her har jeg direkte samarbejde med erfaren fertilitets sygeplejerske på fertilitetsklinik VivaNeo - Ciconia i Århus.

Sundere livsstil og vægttab er også et af mine focus områder.  Sundt og varigt vægttab mener jeg opnås ved en kombination af viden om den rigtige sammensætning af din kost, motion, viljestyrke, motivation og balance i din krop. Akupunktur kan hjælpe dig i processen.                                                  Jeg arbejder  med effektive sunde kost supplementer og sunde energigivende drikke. Disse kan være en stor hjælp under dit vægttabs forløbet, eller til dig, der vil leve sundere og få mere velvære og energi i din dagligdag eller til dig, der vil ha mere ud af din træning.

I min klinik arbejder jeg med general sundhed og har bl.a. stor focus på, hvordan vi nedbringer inflammation i vores krop.

Jeg har desuden stor interesse i behandlingen af alle former for smerter og arbejder med dette speciale som akupunktør på en smerteklinik.

Jeg arbejder desuden med LifeWave plastrene i min klinik.  LifeWave plastrene er ny revolutionerende sundhedsteknologi gjort super enkelt, et lille plaster man påsætter huden. Så enkelt, at du med lidt anvisning fra mig selv kan følge op på/fortsætte din behandling derhjemme.

Som akupunktør  har jeg arbejdet med rigtig mange mennesker med mange forskellige symptomer/lidelser bl.a. stress, eksamensskræk, søvnproblemer, barnløshed, smerter, indskrænket bevægelighed, allergi, eksem/hudproblemer/acne, dårligt immunforsvar, manglende energi, migræne/hovedpine, overgangsalders symptomer, fordøjelsesproblemer og vandladningsproblemer og meget mere.

I 2009 var jeg på 3 ugers akupunktur-efteruddannelse i Kina .
I maj 2016  var jeg på et super spændende akupunkturkursus i effektiv smertebehandling i Ålborg.

I april 2017 var jeg på smertekursus efter Dr. Tans principper samt kursus i gynækologiske lidelser.

I maj 2017 tog jeg en uddannelse i Hotstone massage hos Innowell.

I august 2017  tog jeg et akupunktur kursus i Meridianbalancering hos Lars Kjeldal efter  Dr.Tans principper.